Agendec Nettlønn

Sikker lønn på nettet

 

Kraftig og effektivt lønnssystem

Lønnsmottakere får tilsendt lønnsslipp per epost. Som kunde kan du velge mellom et enkelt – eller et mer avanserte oppsett for lønnsslipp. Sistnevnte kan for eksempel være nyttig om dere benytter vår spesialløsning for automatisk beregning av provisjonsbasert lønn.

Fleksibelt og brukervennlig

Med Agendec NettLønn kan du enkelt skreddersy oppsett og kolonner tilpasset eget behov. I tillegg har du tilgang til innebyggede funksjoner for hurtigregistrering av lønnskjøring, som vil gi en helt ny opplevelse av å føre lønn.

Løsningen inneholder mange muligheter for å sette egne innstillinger, for å gi deg en mest mulig effektiv arbeidsdag. Agendec NettLønn er bygget rundt en effektiv prosessflyt, som skal gjøre det raskt å kunne utføre arbeidet med lønnsfaget.

Integrert mot reise- og utleggsregning 

Reise- og utleggsregning registreres i Agendec NettLønn. Reise-/utleggsregning kan utbetales direkte via regnskaps- og bankmodulen, utenom, eller i forbindelse med ordinær lønnskjøring.

A-meldingen 

Da A-ordningen ble lansert, var Agendec NettLønn det første lønnssystemet som ble med i testfasen, og således tidlig ute i forhold alle elementer som har med denne ordningen å gjøre. Det er viktig for oss å være raskt ute med ny funksjonalitet, samt kunne gi våre kunder rapporteringsmulighet som legger til rette for å effektivisere alt som har med lønn å gjøre, mest mulig.

Lønnsutbetaling

Agendec NettLønn overfører regnskapsbilaget automatisk fra lønnsmodulen til Agendec Økonomi regnskapsmodulen. Hver ansatt opprettes med egen reskontro – og bankmodulen kan benyttes til å gjennomføre remitteringen raskt og effektivt.

Samhandling med regnskapsfører

Agendec NettLønn er bygget rundt samhandling mellom den som utfører lønnskjøringen – og ledelsen i selskapet. Spesielt viktig er dette når lønnskjøringen utføres av regnskapsfører. Kunde har da mulighet til å godkjenne lønnsgrunnlaget – og til å komme med eventuelle tilbakemeldinger i forkant av selve lønnskjøringen.

Agendec NettLønn tilbyr smarte løsninger for regnskapsbyråer, blant annet med mulighet for et standardisert oppsett/import av lønnsvariabler.