Agendec Faktura i skyen

Enklere blir det ikke

Agendec Faktura

Tilbud – Ordre – Faktura 

Agendec faktura inneholder tilbud, ordre og faktura. Det kan legges vedlegg til tilbud og ordre som kan sendes sammen med faktura.
Timer som er overført fra Agendec Time kan inneholde vedlegg med timegrunnlag. Det kan faktureres i valuta og til prosjekt.

Fleksibelt og enkelt

Det skal være enkelt å lage tilbud, ordre og faktura. Derfor kan du i Agendec Faktura f. eks. lage ny ordre ved å kopiere fra en tidligere. Eller velge flere ordre til fakturering der de fordeler seg på print, EHF eller epost etter som det er definert på kunde.

Repeterende faktura

I denne funksjonen kan det opprettes ordre som skal sendes ut periodevis – mnd, kvartal, halvår, helår. Det kan være forskjellige ordrebeløp pr. kunde og repeterende faktura kan ha flere ordrelinjer. Systemet tilrettelegger for at man kan fakturere alle perioder i samme kjøring, eks. husleie pr. mnd. 

Medlemsfakturering

Denne funksjonen gjør det enkelt å fakturere f.eks. medlemskap i klubber eller foreninger. Med få klikk sendes periodisk faktura ut til alle medlemmene.

Bruttofakturering 

Agendec Faktura inneholder mulighet for bruttofakturering. Da er priser i artikkelregisteret oppgitt inkl. mva, og faktureringen trekker da ut momsen og viser og posterer denne separat. Bruttofakturering benyttes bl.a. i kioskbransjen.    

Statistikk 

Ett klikk, og fakturavisningen endres til å vise på varelinjenivå. Varelinjer kan enkelt sorteres og grupperes på flere nivå og f.eks. vise sum salg pr. vare innenfor et valgt periodeintervall. Faktura- og varelinjer kan overføres til Excel for videre rapportering.