Velg smarte løsninger

Alt inkludert i månedlig lisens – etableringskostnader, drift av skyløsning, support, opplæring og tilgang til integrasjoner

Vi gjennomfører og implementerer kundeprosjekter, og overfører data enkelt fra winAdvisor og andre systemer til skytjenesten Advisor247 Advokat – daglig med minimal nedetid.

Våre leveranser fortsetter å øke i tempo
Det er mange kunder som har benyttet tiden under pandemien til å digitalisere driften, og starte med vår løsning som er 100% skybasert. Advisor har nå flere kunder på skyløsningen enn på vår Windows-baserte løsning – det er gledelig at kunder ser hvor enkelt dette er.

Bruker dere mye tid på klientmidler og utlegg? Unngå unødige transaksjonskostnader og få full kontroll med Agendec Økonomi – et spesialtilpasset økonomisystem, tilrettelagt for klientmiddel- og utleggshåndtering. Dette er vi spesialister på. Alle historiske regnskapsdata konverteres enkelt og kostnadsfritt fra InfoEasy.

Ønsker dere tilgang til de mest moderne løsningene, være tilgjengelig overalt, øke effektiviteten og få en skreddersydd løsning – ta kontakt for et kartleggingsmøte i dag!
Vi i Advisor har erfaring med prosesser, infrastruktur og verktøy, for å kunne tilby uavbrutte tjenester. Produksjonsmiljøet vårt er trygt, og kundedata er ivaretatt av personell som sikrer drift og tilgjengelighet.

Ta kontakt med oss hvis det er noe vi kan bistå med – vi er her for dere!